Bij Chatbot.nl creëren we bots.

Wij helpen zowel kleine als grote bedrijven in verschillende sectoren om de nieuwste innovaties op het gebied van chatbots te benutten. Daarmee begeleiden we onze klanten om het volledige potentieel van chatbots te gebruiken in zowel sales, marketing en klantenservice.

Gratis demo
Image alt textImage alt textImage alt text Bij Chatbot.nl creëren we bots.

We integreren en automatiseren.

Koppelingen

We houden van automatiseren. Daarom maken we koppelingen waarmee het mogelijk is om data die vanuit de chatbot wordt gegeneerd door te sturen naar al je huidige software systemen, zodat je handelingen nooit dubbel hoeft uit te voeren.

Data

Data heeft iets magisch. Door data krijg je nieuwe inzichten en een nog beter beeld van je klant. Hierdoor kun je anticiperen en nog beter inspelen op de behoefte van de klant. En uiteindelijk blijft ons motto natuurlijk ook: meten is weten!

Ondersteuning

We ondersteunen je met het gehele proces. Van het bepalen van het doel van de chatbot, het kiezen van alle mogelijke koppelingen tot aan het analyseren van alle data. We zijn er voor je om de chatbot zo succesvol mogelijk in te zetten voor jouw bedrijf.

Wij leggen graag aan je uit hoe een chatbot werkt.

Een chatbot klinkt misschien enorm technisch, maar dat valt best mee. We leggen je graag alle mogelijkheden uit in wat een chatbot voor jou en je bedrijf kan betekenen. 

Bij Chatbot.nl bouwen wij unieke chatbots die zinvolle en relevante gesprekken met jouw klanten creëren.

Volg ons op social media

Email: info@chatbot.nl
Telefoonnummer: 0850-012102

 
 
 
 
 

Chatbot.nl is onderdeel van Webtools.nl